Resultats de la cerca frase exacta: 374

Diccionari de la llengua catalana
31. carnut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molta carn. [...]
32. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
33. gadolla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn introduïda de contraban. [...]
34. omòfag -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjador de carn crua. [...]
35. rostiment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de rostir carn. [...]
36. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
37. cuscús
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina fraccionada en bocins rodons, típica del nord d'Àfrica, que se serveix amb carn, llegums i salses picants. [...]
38. entrepà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins.  [...]
39. antropofàgia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Habitud de menjar carn humana. [...]
40. carnum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn passada. Pudor de carnum. [...]
Pàgines  4 / 38 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>