31.
carnut -uda
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molta carn. [...]
|
32.
copra
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn del coco assecada. [...]
carner1
|
33.
gadolla
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn introduïda de contraban. [...]
|
34.
omòfag -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjador de carn crua. [...]
|
35.
rostiment
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de rostir carn. [...]
|
36.
paté
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
|
37.
cuscús
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina fraccionada en bocins rodons, típica del nord d'Àfrica, que se serveix amb carn, llegums i salses picants. [...]
|
38.
entrepà
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins. [...]
|
39.
antropofàgia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Habitud de menjar carn humana. [...]
|
40.
carnum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn passada. Pudor de carnum. [...]
|